TKR

March 27, 2014

Jag fick femtio tkr igår! Jag sökte ett stipendium som jag tyckte att jag borde ha en chans att få med tanke på att det delas ut till en ung bokformgivare och med tanke på att jag är en ung formgivare som riktar in mig på just bokformgivning.

igen ny

BILD-ning

March 26, 2014

Mitt i ett stressigt telefonmöte med Seppi – som satt på ett tåg på väg till göteborg – började hon skratta eller gråta, det var svårt att avgöra vad, och bad att få ringa upp. När hon sedan ringde igen hade hon samlat sig nog mycket för att berätta att vi fått projektbidraget vi sökt, motsvarande tre månaders arbetstid från konstnärsnämnden för att genomföra ett projekt vi gått och tänk på länge: Bild-ning (berättar mer o det sen). Sedan drack jag en hutt sprit och rökte.

bild 3

Inte Ångest

March 19, 2014

För ett tag sedan släpptes bokserien som jag arbetat på i evigheter känns det som! Det är Brombergs förlag som återutger Per Lagerkvist i ny skrud. Fått så himla många lovord för den formgivningen. En av dem är Mats på Djursholms bokhandel <3 <3 <3 Screen shot 2014-05-12 at 01.41.04