All Set for Action

Grafisk identitet i samarbete med Sepidar Hosseini för projektet All Set for Action där metoder utforskas för att skapa social förändring genom att sammankoppla den ideella och den konstnärliga sektorn.

Under 2018 ambulerade All Set for Action med sitt aktiveringsrum på utvalda platser runt om i landet. De arrangerade printworkshops “All Set for Print” med konstnärerna Roxy Farhat och Rudy Loewe, öppnade ett researchrum på Marabouparken samt arrangerade samtal mellan aktivister och konstnärer på MR-dagarna. Projektet har ett stort fokus på det praktiska görandet och riktar sig till alla som vill engagera sig mer men som inte riktigt vet vart de ska börja.

Jag har även tagit fram form och koncept för appen Micro Action Movement, M.A.M, framtagen av SETTINGS.

“M.A.M är ett verktyg för att träna på vardagshandlingar som skapar en schysstare och mer hållbar värld. M.A.M är den första appen av sitt slag och innehåller hundratals konkreta handlingar som du kan öva på i din vardag. Allt från att hänga upp 5 regnbågsflaggor i ditt kvarter till att signa upp som läxhjälp, bokstavera med kvinnonamn du inte brukar använda, äta vegetariskt, ringa någon som du vet är ensam eller plastbanta.

Enkla vardagshandlingar kan skapa stor förändring om vi är många som gör dem samtidigt!

Appen bygger på idén en handling om dagen. Börja morgonen med att öppna appen och svep fram en vardagshandling. Om den inte passar i dag, svep fram en ny. För att du lätt ska få en översikt sparas dina mikrohandlingar i ditt eget arkiv. Där kommer även finnas aktuella kampanjer kring speciella frågor eller händelser.”